Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Groeps apotheker

Groeps apotheker

Qualenica is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming die op korte termijn een stevige reputatie heeft opgebouwd in de farmaceutische wereld in België. Een goede reputatie en een sterk merk is belangrijk voor elke onderneming. Qualenica biedt apotheken door haar innovatieve manier van werken een perfecte manier om efficiënt en doordacht een huismerk uit te werken en realiseren. 

Apotheek groeperingen zijn organisaties die ten zeerste van een gedeeld merk kunnen profiteren. Een huismerk heeft het voordeel klantenbinding te verhogen en merk herkenning in de hand te spelen. De patiënten zullen niet alleen aan u denken wanneer ze de huisbereiding gebruiken, maar ook bij een volgend bezoek aan de officina zullen ze meer geneigd zijn naar uw apotheek of een andere officina binnen te groep terug te keren. 

 Enerzijds kan u formules aanbieden die goedkoper of beter gedoseerd zijn dan de specialiteiten waarbij u een win-win situatie creëert voor zowel officina als patiënt door lagere aankoop en patientprijs (cfr. Diclofenac gels of xylometazoline neussprays), maar langs de andere kant kan u ook eigen, op de noden patiënt afgestemde formules aanbieden. (vb. ‘Griepcapsules’ ed). De combinatie van de twee zorgt voor een verhoogde klanten loyaliteit en customer retention rate. Qualenica heeft ervaring met het uitwerken van apotheek merken voor zowel kleine apotheken als middelgrote en grote apotheekgroeperingen. Door onze ervaring weten we niet alleen wat belangrijk is voor de apotheek, zowel op uitvoerend als financieel vlak, maar ook op juridisch vlak zorgen we dat alles sluitend is.

 Dit alles maakt van Qualenica een betrouwbare partner die steeds met u meedenkt en altijd voor u klaar staat.

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.