Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > IMV Apotheker

IMV Apotheker

Qualenica is een innovatieve farmaceutische onderneming gespecialiseerd in bereidingsondersteuning. De doordachte combinatie van gekwalificeerd personeel, efficiënte machines en voordelige grondstoffen leidt tot een aanzienlijke rentabiliteitsverhoging van uw bereidingsactiviteiten. Qualenica is daarenboven een coöperatieve van apothekers opgericht door en voor onder meer IMV apotheken. Wij spelen maximaal in op de bereidingsnoden van apotheken die leveren aan rusthuizen of andere instellingen. Halveren van tabletten Manueel breken: suboptimaal! Om diverse redenen schrijven artsen halve doseringen van geneesmiddelen voor. Zo kan het geneesmiddel beter gedoseerd worden of betaalt de patiënt een lagere prijs. Jammer genoeg staat de arts niet altijd stil bij de complicaties die hierdoor worden veroorzaakt bij de apotheker. De wetgeving voorziet de mogelijkheid om specialiteiten te hanteren die in halve doseringen bestaan. Maar helaas biedt dit voor veel geneesmiddelen geen oplossing. Het manueel breken van tabletten resulteert meestal niet in een mooie verdeling van de dosering en is dus kwalitatief suboptimaal. Daarenboven veroorzaken halve tabletten veel problemen in de robot. De cassettes zijn hierop niet voorzien en de fotocontrole zorgt voor veel foutmeldingen en bijgevolg veel tijdverlies voor het personeel van de apotheek. Hercapsuleren: versnelt het IMV proces Enkel door de tabletten te vermalen en te hercapsuleren kunnen we perfect doseren. De capsules zien er uiteraard identiek uit en worden door de robot probleemloos verwerkt. Dit resulteert in een serieuze versnelling van het hele IMV proces Als enige IMV partner zoekt Qualenica permanent naar oplossingen waar IMV apotheken mee geconfronteerd worden. Op vraag van enkele apotheken brachten wij enkele producten op de markt die perfect inspelen op noden van Uw apotheek. 

1) ZAKJES VOOR ONTBLISTERDE MEDICATIE Om uw ontblisterde medicatie op een professionele manier op te slaan dient u gebruik te maken van een recipiënt dat zowel licht als luchtdicht is. De meeste potjes die klassiek gehanteerd werden, vragen veel reinigingstijd. Daarom biedt Qualenica wegwerp zakjes aan en dit aan spotgoedkope prijzen. Netjes, veilig en efficiënt. Wist u dat deze zakjes ook zeer weinig stockageruimte in beslag nemen en daarnaast ook praktisch opgehangen kunnen worden? (link naar pagina met zakjes voorzien)

 

2) GLOUP® Qualenica is in België verdeler van Gloup®. Dit is een gel die het mogelijk maakt om grote tabletten en capsules op een eenvoudige manier in te nemen. Daarnaast interageert deze gel niet met actieve ingrediënten. 

3) DIVERSE BEREIDINGSTOESTELLEN Mocht u als apotheker zelf aan de slag willen gaan, biedt Qualenica u de mogelijkheid om diverse bereidingstoestellen zelf aan te kopen. Op onze website vindt u steeds een uitgebreid gamma. (link naar pagina machines voorzien)

4) VLOEIBARE MONODOSIS Als eerste in Europa heeft Qualenica een toestel om op efficiënte en kwalitatieve manier vloeibare monodosissen te maken. De cups worden voorzien van kleur, geprinte tekst en sealing. Qualenia ondersteunt u in de mogelijkheden om de meerwaarde naar uw patiënten e 16 n de rusthuizen te verhogen. 

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.