Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Node > Certificaten

Certificaten

Qualenica is een farmaceutische onderneming gespecialiseerd in het farmaceutisch bereiden. Al onze activiteiten zijn gecertifieerd of vergund bij de respectievelijke overheden.

Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen

Qualenica is genotificeerd bij het FAVV als producent van voedingssupplementen en plantenpreparaten.

Federaal agenschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten

Qualenica is bij het FAGG erkend vergunninghouder in het kader van het KB 19/12/1997 betreffende de controle en de analyse van de grondstoffen die door de officina-apothekers gebruikt worden. Dit betekent dat Qualenica vergund is om farmaceutische grondstoffen te stockeren en te distribueren naar apotheken en groothandels in Belgïe. Dit alles volgens de nieuwe GDP normen welke de kwaliteit en veiligheid van de producten garanderen.  Momenteel heeft Qualenica quality agreements met enkele grote spelers op de grondstoffenmarkt voor het verdelen van hun gamma zoals ABC Chemicals, 2Pharma Chemicals en Pannoc Chemie.

Naast deze algemene grondstoffenvergunning beschikt Qualenica ook over meer specifieke vergunningen zoals een vergunning KB 12/04/1974 betreffende sommige verrichtingen i.v.m. stoffen met hormonale, antihormonale, anabole, beta-adrenergische, anti-infectieuze, antiparasitaire en antiinflammatoire werking en een vergunning voor drugprecursoren (Verordening (EG) Nr. 273/2004). Deze laatste producten worden om veiligheidsredenen echter niet courant gestockeerd maar enkel op bestelling geleverd.

Verder wordt Qualenica regelmatig onderworpen aan audits, zowel door de overheid, door leveranciers als via interne audits. Dit om constant aan de strengste kwaliteitsnormen te blijven voldoen.

GOP / GDP / GMP

Qualenica hanteert interne kwaliteitssystemen conform toepasselijke internationale standaarden.

Profiller® exclusieve verdeler

Deze toestellen worden online voor België enkel via deze website verkocht.

 

 

 

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.