Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Node > Voedingssupplementen bulk

Voedingssupplementen bulk

Hoog gedoseerd

Scherp geprijsd

Eenvoudig af te vullen

Bulk voedingssupplementen

Qualenica biedt een uitgebreid gamma gestandaardiseerde voedingssupplementen  bulk aan.

Op deze manier kan U als apotheker deze eenvoudig afvullen en onder eigen huismerk aanbieden.

De producten zijn allemaal per doos bij febelco te krijgen. Indien u direct bij de vertegenwoordiger besteld krijgt u nog een korting op de reeds scherpste prijs.

Saccharomyces Boulardii

Saccharomyces Boulardii is een probioticum met 250 mg gelyofiliseerde Saccharomyces Boulardii cellen. Deze bevatten in totaal 6 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. De stabiliteit is getest bij bewaring op kamertemperatuur.

Verkrijgbaar per 800 onder CNK 3451-515 bij Febelco

Glucosamine 750 mg

Glucosamine is een natuurlijk voorkomend aminosuiker dat gebruikt kan worden bij artrose. Dit bestanddeel wordt in het lichaam gebruikt voor de opbouw van kraakbeen, meer specifiek ter hoogte van de gewrichten. Dit vermindert de pijn, verbetert de functie van het gewricht en zorgt voor minder stijfheid. Deze effecten worden vooral ter hoogte van de knie het meest opgemerkt.

De tabletten bevatten 750 mg glucosamine per tablet. De aangeraden dosering bedraagt dus 2 tabletten per dag. Door deze tabletten niet te combineren tot één dosis zijn de tabletten voldoende klein en eenvoudig in te nemen

Verkrijgbaar per 600 onder CNK 3451-556 bij Febelco

Veenbessen extract

Ons veenbessenpreparaat is optimaal gedoseerd zodat één capsule overeenkomt met 36 mg PAC’s. Deze proanthocyanidines zijn het werkzame bestanddeel in veenbessen en verhinderen het vasthechten van bacteriën op de blaaswand.

Het gebruik van veenbessenextract is bewezen bij de behandeling en preventie van blaasontstekingen bij jonge vrouwen.

In tegenstelling tot goedkopere preparaten op de markt, zonder vermelding van het aantal PAC’s, is dit product ideaal gedoseerd om uw rol als apotheker volledig uit te kunnen spelen.

Verkrijgbaar per 600 onder CNK 3451-531 bij Febelco

Calcium + vit D

Calcium (kalk) is belangrijk voor de opbouw en stevigheid van botten en gebit. Cholecalciferol, ofwel vitamine D, zorgt voor de opname van calcium en fosfaat uit het voedsel. De combinatie calciumcarbonaat en cholecalciferol wordt gebruikt bij botontkalking.
Eén tablet bevat 500 mg calcium element onder de vorm van het fosfaat zout (1250 mg). Fosfaat geeft minder nevenwerking dan het vaak gebruikte carbonaat. Daarnaast bevat één tablet 440 IE vitamine D3 dat onder meer zorgt voor een beter opname van calcium.

Verkrijgbaar per 600 onder CNK 3451-549 bij Febelco

Magnesium

Langdurig magnesium tekort zorgt voor diverse klachten zoals stress, spierpijnen en daling van energie en weerstand. Dit zorgt meestal voor een vicieuze cirkel waarbij het lichaam nog meer magnesium verbruikt. Een tekort aan magnesium zorgt er ook voor dat de spieren moeilijk kunnen ontspannen, wat resulteert in stijve spieren en spierkrampen.

Verkrijgbaar per 1000 onder CNK 3451-507 bij Febelco

Multiboost

Deze multivitaminen tabletten bevatten een brede samenstelling met de hoogst mogelijke dosis. Daarnaast bevatten deze ook Ginseng voor meer energie te leveren.

Verkrijgbaar per 800 onder CNK 3704-293 bij Febelco

Rode wijnstok

Druivenbladeren beschermen de wanden van de bloedvaten en zorgen voor een betere veneuze bloedsomloop. Daarom worden deze zeer breed gebruikt bij problemen van de bloedsomloop; vooral bij spataders. Naast het druivenblad extract (250 mg) is ook een extract van pitten (40 mg) toegevoegd omdat dit medeverantwoordelijk is voor de gezonde werking van rode druiven. De formulatie is aangevuld met het anti-oxidant Vitamine E.

Verkrijgbaar per 1000 onder CNK 3451-499 bij Febelco

Gember

Gember helpt een optimaal spijsverteringsevenwicht te herstellen. Gemberwortelpoeder is een natuurlijk preparaat met gekende werking. Sinds het op voorschrift komen van Motilium® en het verdwijnen van enkele klassiekers (Paranausine®), is gember het ideale alternatief.
Ons gembervoedingssupplement bevat 34.3 mg gemberwortelextract dat overeenkomt met 500 mg gemberwortelpoeder.

Verkrijgbaar per 1000 onder CNK 3451-564 bij Febelco

Rust & Slaap

Volledig plantaardige samenstelling met extracten Valeriaan (150mg), Melisse(80mg) en Passiflora(250mg) aan hoge dosering.

Verkrijgbaar per 800 onder CNK 3553-401 bij Febelco

Bodyslim

Voedingssupplement dat bijdraagt aan een gewenste lichaamsbouw: honger remmend, energieverbrandend en maagvullend. Dit bevat bitter appelsien, guarana, groene thee, chroom, L-Carnitine en Sodium croscarmellose.

Verkrijgbaar per 600 onder CNK 3553-419 bij Febelco

Flacconage en etikettering

Nu u de keuze heeft gemaakt voor een super product aan een zeer scherpe prijs; volgt de volgende uitdaging: de verpakking.

Qualenica kan U helpen met verpakkingen en labels.

Indien gewenst kan een verpakking + deksel + label aan de prijs van €0.50 voorzien worden!

Deze labels worden volledig op uw wens gemaakt, full color gedrukt en u heeft geen minimum oplage!

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.