Qualenica

Quality Galenics
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Home > Node > Huismerk

Huismerk

INTERESSANT VOOR KLANT ÉN APOTHEEK

Een huismerk vertaalt zich in enkele con - crete voordelen voor de apotheek. Een huismerk creëert een differentiatie ten opzichte van andere apotheken, en geeft een sterke boost aan het imago van de apotheek. Zo krijg je loyale klanten, aangezien mensen deze geneesmiddelen rechtstreeks aan uw apotheek koppelen. Bijvoorbeeld bij warenhuizen vindt men ook vaak huismerken, deze versterken klanten - binding en verhogen productherkenning. Qualenica heeft als doel bij de creatie van een huismerk op te treden als volwaardige en betrouwbare partner voor de apotheek en om over het volledige traject van uitwerking tot implementatie en verkoop de apotheek optimaal te ondersteunen. Qualenica biedt bereidingsconsultancy aan zeer interessante prijzen aan. Dit vertaalt zich in lage prijzen en in interessante marges voor de apotheek. Op die manier klopt ook steeds het financiële plaatje voor de apotheek!

 

Uw persoonlijk etiket

Wat kan er allemaal? Om de verkoop en implementatie van een huisgamma zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft Qualenica verschillende mogelijkheden voorzien die het leven van een apotheker vergemakkelijken en tegelijk de wettelijke eisen naleven. 

Barcodes:

 Deze kunnen steeds mee voorzien worden op de etiketten, op die manier worden de producten soepel mee in het softwaresysteem van de apotheek opgenomen. 

Vervaldata en lotnummers:

 Ook deze worden steeds vanaf het begin op de etiketten voorzien zodat al uw producten meteen het rek in kunnen, klaar om aan de patiënten verkocht te worden. 

Wetgeving 

Verder houden we steeds de veranderde wetgeving in het oog om ervoor te zorgen dat al de etikettering van onze huisbereidingen 100% in orde is. 

Logo & Design

Qualenica biedt de apotheek keuze uit een grote verscheidenheid van huisstijlen. Een mooi uitgedachte huisstijl is de eerste stap naar een sterk huismerk. Naast een breed aantal standaard stijlen, kunnen wij hierin ook verder gaan en een volledig persoonlijke stijl ontwikkelen. Onze gespecialiseerde labelprinter heeft naar kleur en etiketten vrijwel onbeperkte mogelijkheden, ideaal om u duidelijk te onderscheiden en de eigen identiteit van uw apotheek in de verf te zetten.

Heeft U verdere vragen? Wilt U meer weten over Qualenica?
Twijfel er niet aan om ons te contacteren!

Laat ons weten wat U denkt. Wij zijn bereid al Uw vragen te beantwoorden.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.