Magis Pharma is een farmaceutische onderneming gespecialiseerd in individuele therapieën voor patiënten. Apotheken kunnen met Magis Pharma werken als partner voor het kopen van grondstoffen, bereidingsondersteuning of afgewerkte producten. Dit laat de apotheek toe om een individuele therapie te geven en biedt de apotheek een toegevoegde waarde. Daarnaast biedt Magis Pharma zijn expertise ook aan industriële partners onder de vorm van grondstoffen en productie capaciteit.

 • Magistrale bereidingen
  Magistrale bereidingen

  Magis Pharma verdeelt en produceert grondstoffen in België. Meer dan 800 grondstoffen zijn uit voorraad leverbaar, naast een gamma verpakkingsmaterialen en bereidingstoestellen. Indien u zelf niet wilt bereiden, kunt u gebruik maken van onze bereidingsdienst en uitbestedingsmogelijkheden.
 • Huismerk
  Huismerk

  Een huismerk is voor de apotheek de ideale klantenbinding met zijn patiënten. De patiënt heeft zo een duidelijke reden om naar uw apotheek terug te komen.
 • Desinfectie
  Desinfectie

  Magis Pharma heeft een productie die voldoet aan de farmaceutische en brandveiligheidsnormen. Hierdoor kunnen we een breed gamma ontsmettingsproducten van het hoogste niveau maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief