Magis Pharma is een farmaceutische onderneming gespecialiseerd in individuele therapieën voor patiënten. Apotheken kunnen met Magis Pharma werken als partner voor het kopen van grondstoffen, bereidingsondersteuning of afgewerkte producten. Dit laat de apotheek toe om een individuele therapie te geven en biedt de apotheek een toegevoegde waarde. Daarnaast biedt Magis Pharma zijn expertise ook aan industriële partners onder de vorm van grondstoffen en productie capaciteit.

 • Grondstoffen
  Grondstoffen

  Magis Pharma verdeelt en produceert de grondstoffen van het merk FSA-Chemicals en Fraver. Meer dan 400 producten zijn op stock beschikbaar en kunnen op korte termijn bij u in de apotheek zijn om uw patiënt verder te helpen.
 • Huismerk
  Huismerk

  Een huismerk is voor de apotheek de ideale klantenbinding met zijn patiënten. De patiënt heeft een duidelijke reden om naar uw apotheek terug te komen.
 • Industrie
  Industrie

  Magis Pharma biedt een breed gamma van farmaceutische grondstoffen aan. Deze grondstoffen worden onder GMP condities verpakt en geanalyseerd.
 • Hôpital
  Ziekenhuis

  Magis Pharma heeft een uitgebreid grondstoffenaanbod beschikbaar voor de ziekenhuisapotheek. Door middel van speciale ziekenhuiscondities willen we de sterkste ziekenhuispartner zijn.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief