De Qualenica bereidingsdienst

De Qualenica bereidingsdienst zijn mobiele teams van een apotheker (en assistent) die in de apotheek helpen met maken van bereidingen. Deze vliegende apothekers zijn perfect gekwalificeerd om diverse bereidingen op een kwalitatieve en efficiënte manier te maken. Onze teams nemen aangepaste semi-industriële toestellen mee, samen met alle grondstoffen om een afgewerkte bereiding te maken in de apotheek. U heeft een transparante prijs voor een afgewerkte bereiding en hoeft er zelf geen tijd in te steken. Deze unieke bereidingsdienst is er zowel voor huisbereidingen als voorraadbereidingen.

 

Qualenica auto

Nut van een huismerk

Een huismerk is voor de apotheek de ideale klantenbinding met zijn patiënten. De patiënt heeft zo een duidelijke reden om naar uw apotheek terug te komen. Het is bewezen dat huismerken bijdragen aan klantenbinding en differentiëring. De hoge marge is uiteraard goed meegenomen. Enkel met een goed huismerk kan een adequaat antwoord geboden worden op para-farmacie en online-apotheken die deze huisbereidingen niet hebben.

 

producten witte doppen

Toestellen en expertise maken het verschil

Onze bereidingsteams maken het verschil met semi-industriële toestellen. Er wordt permanent geïnvesteerd in automatische gelulliers, poedermengers, grote mixers,… Op deze manier kunnen we sneller en kwalitatiever bereiden. Deze snelheid merkt u in de scherpe prijzen zonder dat u als apotheek moet investeren in dergelijke toestellen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste bereider en hierdoor hebben we volumevoordelen op onze grondstoffen. Het Qualenica team ondergaat op geregelde momenten opleidingen om vertrouwd te zijn met de meest actuele standaarden. Ook is er een intern programma van chemische analyses van afgewerkte bereidingen om de formules te optimaliseren, de bereiders bij te sturen en de kwaliteit naar het hoogst mogelijke niveau te tillen.

 

huimerk_afb_2

Bereidingen

Het huismerk kan vertaald worden in zowel huisbereidingen, huismerk voedingssupplementen en cosmetica. Een uitgebreid formularium van meer dan 200 producten is beschikbaar in het segment van de huisbereidingen. De bulk voedingssupplementen die u onder uw huismerk kan afvullen, kan u aankopen via de FSA webshop. Bij onze bereidingsdienst zijn zowel huisbereidingen als voorraadbereidingen mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor IMV-apotheken is er een aangepaste service voor de halvering en capsulering van tabletten in gekleurde capsules.

 

huismerk_afb_3

Grafische vormgeving 

Onze grafisch vormgever ontwikkelt uw huisstijl: logo, huisstijl, labels, promodocumenten... Wij investeren mee in uw huismerk. Onze drukkerij drukt de labels perfect aansluitend voor diverse verpakkingen. Dit is allemaal inclusief en vergt geen extra kost.

 

grafische vormgeving en scanning

Sensitique

Vooral de markt van de cosmetica in de apotheek ondergaat een grote verandering sinds de introductie van online apotheken en de opmars van parafarmacies. Om die reden biedt Magis Pharma het Sensitique-gamma aan: een kwalitatief gamma cosmetische en dermatologische producten die de apotheek onder eigen merk kan aanbieden aan de patiënt. Alle producten hebben een volledige cosmetische registratie ondergaan en zijn goed geprijsd om een breed gamma patiënten aan te spreken. Voor de huismerk cosmetica van Sensitique zijn ook extra marketingtools beschikbaar om de verkoop van cosmetica in de apotheek niet naar een online kortingssite te leiden.

Meer info: http://www.sensitique.be/

 

Sensitique display

Prijzen en innovatie

Qualenica is een innovatieve bereidingsdienst en huidig marktleider in de bereidingsmarkt. Sinds de oprichting heeft het concept meerdere prijzen gewonnen. Zo werd er bij de opstart financiering voorzien door IMinds, de Koning Boudewijnstichting en haalde het prijzengeld binnen op diverse grote ondernemingsplanwedstrijden zoals Bizidee.

 

huismerk_afb_5