Grondstoffen voor de apotheek

Magis Pharma heeft een uitgebreid grondstoffenaanbod beschikbaar voor de ziekenhuisapotheek. Door middel van speciale ziekenhuiscondities willen we de sterkste ziekenhuispartner zijn. Binnen het gamma, dat elke maand uitbreidt, bieden we diverse grondstoffen als enige op de Belgische markt aan. De focus ligt op aangepaste verpakkingen voor optimaal gebruik en extra informatie op het label. Onze eigen productie in België, ontwikkeld door bereiders, zorgt voor een perfecte aansluiting aan de Belgische wetgeving. Zo hebben we meerdere grondstoffen als enige op de markt vergund.

 

 

man maakt farmaceutische bereiding

Antiseptica

Magis Pharma biedt de ziekenhuizen een breed gamma antiseptica aan. Door onze aangepaste productiesite onder farmaceutische condities in Kontich, vormt Magis Pharma de ideale partner in productie en distributie van deze producten. Binnen het gamma vindt u zowel farmaceutische ethanolen als biociden. Er zijn producten op basis van ethanol, isopropanol en chloorhexidine beschikbaar. Deze kan u zowel in grote als kleinverpakkingen krijgen. Aarzel niet om ons te contacteren met de vraag welk product het meest geschikt is voor u.

 

 

Zeldzame ziektes en grondstoffen?

Op zoek naar speciale zeldzame grondstoffen voor bijvoorbeeld een zeldzame magistrale bereiding? Magis Pharma werkt samen met een breed gamma internationale partners en kan op korte termijn op zoek gaan naar de ideale leverancier. Contacteer ons met het gevraagde product en de gewenste hoeveelheid en u krijgt binnen enkele dagen een offerte. 

 

 

ziekenhuis_afb_2